logo_esolvo4

Llançament de la nova web del bosc de Lugh

En Esolvo hem dut a terme un projecte global per al Bosc de Lugh, on hem treballat en diferents àmbits de la imatge, la comunicació i la gestió dels Weimaraners.

Hem creat la imatge de l’empresa des de zero. Des del logo, la web, targetes de visita, cartells promocionals fins a samarretes. Tot segueix una mateixa línia, pensada des d’un principi per a destacar els gossos en primer lloc.

També ens hem involucrat amb el Social Media, on hem fet un estudi en diferents xarxes socials i estem encaminant l’empresa cap a un bon ús d’aquestes.

La culminació d’aquest projecte és la publicació del nou portal del Bosc de Lugh. En aquest podreu trobar tota la informació sobre la raça de gossos Weimaraner i també de les criadores del Bosc de Lugh. La web està plena de detalls i de contingut, tot està ordenat perquè l’usuari gaudi mentre navega.

A més, trobareu un apartat amb els seus gossos, on podreu veure les fitxes amb tota la informació. També, en aquest espai, trobareu els seus pedigrees amb 5 generacions de familiars.

Tot això, acompanyat d’imatges que et mostraran la bellesa de la raça i l’elegància i presència que desprenen els Weimaraners.

Esolvo, a més del disseny, ha creat un gestor on es troba un llistat de tots els gossos que apareixen en la web amb la seva informació. D’aquesta manera els criadors poden emmagatzemar tota la informació d’un gos, ja sigui interna o externa, en un mateix lloc. També s’ha creat un apartat per a agilitzar el procés de creació del pedigree, en el qual es pot autocompletar molta informació.

Articles Relacionats