logo_esolvo4

Esolvo va participar en el programa “Empresa x tots” de TV Girona per a presentar la plataforma de Comandes En línia

El dia 21 de desembre Esolvo va participar en el programa “Empresa x tots” de TV Girona. La idea del programa és aconseguir un espai de reflexió dins del món empresarial que permeti, tant a empresaris com qualsevol persona relacionada professionalment, prendre decisions i generar propostes.

En aquesta ocasió, el programa va estar dedicat a les empreses seleccionades per l’acceleradora de la Xarxa Start-up Catalonia impulsada per la Generalitat de Catalunya i creada per Acció.

Com un dels casos d’èxit de la gestió dins de la Start-up, Esolvo va presentar Comandis En línia. Una plataforma privada especialitzada per a Carnisseries. Aquesta eina està pensada per a aprofitar i saber projectar d’una forma profitosa el potencial que li ofereix Internet a aquest sector.

És una manera eficaç de fidelitzar els clients, i oferir-los un nou servei, que els permet disposar de diferents opcions que milloren la seva comoditat a l’hora d’adquirir els productes. A més, de mantenir-los informats de tots els productes disponibles, ofertes i novetats.

Podeu veure el programa sencer aquí.

Articles Relacionats