logo_esolvo4

Gmail per a empreses: El nou centre de treball de Google Workspace

Us podem assessorar en quin pla s’adequa millor a les vostres necessitats.

Google va anunciar ja fa un temps, que la plataforma de productivitat i col·laboració coneguda com a G Suite, evolucionava a Google Workspace, una nova plataforma de col·laboració per a petites i grans empreses que ha arribat per substituir i millorar el que G Suite oferia fins ara.

El nou Gmail per a empreses Quins avantatges té?
Google Workspace no és un canvi d’imatge, és un canvi en la manera de treballar i comunicar-se. Lobjectiu de Google ha estat optimitzar els fluxos de treball i evitar que calgui saltar duna eina a una altra per treballar.

Ara Gmail té correu electrònic, xat i reunions; tots els canals de comunicació unificats en un únic lloc, molt familiar per als usuaris. Ja no és només un correu electrònic per a empreses, ara Gmail ha esdevingut el nou centre de treball amb missatges, tasques i equips.

Això és possible amb la versió gratuïta de Gmail?
No. Aquestes funcionalitats s’inclouen només als nous plans empresarials que ha creat Google, adaptats a les necessitats de cada empresa en funció dels empleats.

Com migrar a Google Workspace?
Tant si esteu treballant amb un antic entorn de G Suite, un Exchange o voleu migrar des de proveïdors de correu web basats en IMAP, cal tenir en compte alguns aspectes perquè la migració es realitzi amb èxit.

Nosaltres a Esolvo, som partners de Google i comptem amb un expertise a l’àrea de productivitat i col·laboració. Et podem assessorar en quin pla s’adequa millor a les teves necessitats i oferir els nostres serveis per fer la migració amb èxit.

Si tens dubtes, contacta amb nosaltres.

Articles Relacionats