logo_esolvo4

Les empreses de la Start-up Catalonia augmenten un 60% la seva facturació

Les 31 empreses que van posar en marxa la primera acceleradora de Catalunya, situada al Parc Científic i Tecnològic de la UdG, entre les quals es troba Esolvo, han aconseguit incrementar en un 60% la seva facturació durant el 2013, han creat nous llocs de treball i han multiplicat el volum d’exportació.

Aquest projecte de ACCIÓ se situa a Girona en la seva primera edició i té per objectiu accelerar els processos empresarials (ajuda a la internacionalització, incremento RH, augment de facturació,…) d’aquells projectes potencialment interessants.

Enguany s’han adherit 53 empreses innovadores que es distribuiran per les 4 acceleradores, la de Girona més les tres noves que s’han obert a Barcelona.

Esolvo, juntament amb el Gremi de Carnissers ha creat Comandes En línia. Una plataforma privada especialitzada per a les Carnisseries. Aquesta eina està pensada per a aprofitar i saber projectar d’una forma profitosa el potencial que li ofereix Internet a aquest sector.

És una manera eficaç de fidelitzar als clients i evitar la fugida a les grans superfícies. Ofereix un nou servei, que els permet disposar de diferents opcions que milloren la seva comoditat a l’hora d’adquirir els productes. A més, de mantenir-los informats de tots els productes disponibles, ofertes i novetats.

Retallades de la notícia en els mitjans:

La VanguardiaLes 31 empreses que van engegar l’acceleradora de Girona incrementen un 60% la facturació en un any.

Diari de GironaCom millorar un 60% la facturació anual.

El Punt AvuiBalanç positiu de la primera promoció de l’acceleradora del Parc Científic de Girona.

Gencat.catEl Govern autoritza la signatura d’un conveni per facilitar l’aplicació d’incentius fiscals a les actuacions de recerca de les empreses a Catalunya.

El PeriódicoLes empreses del programa Start-Up incrementen en un 60 % la seva facturació.

Europa PressLes companyies de la primera acceleradora d’empreses de Girona augmenten un 60% la seva facturació.

ACNLes 31 empreses que van engegar l’acceleradora de Girona incrementen un 60% la facturació en un any.

TvGironaLes empreses de la Start-up Catalonia augmenten un 60% la seva facturació.

Articles Relacionats