logo_esolvo4

Organitza’t més i viu millor amb Escio

Com ser més productiu amb Escio

Si parlem d’alguns conceptes bàsics de planificació, com per exemple la Matriu d’Eisenhower, per a manejar el temps entre urgent i important, o bé fer-te múltiples llistes de tasques pendents. Tot això no serveix per a res!! Cal pensar menys i fer més. La Clau està a tenir una bona metodologia acompanyada de tecnologia. La nostra proposta és ESCIO, multiplataforma de planificació i gestió dels projectes.

Aquesta plataforma t’ajuda en les 4 àrees crítiques: Focus, atenció, sistematització i temps. Escio ens ajuda a prioritzar, això vol dir que podràs dedicar temps al qual és realment rellevant, compartint els objectius i les accions amb el teu equip, comunicant amb claredat. Tot això et fa més eficient i productiu, reduint els teus nivells d’estrès.

No ens falta temps, simplement tenim moltes distraccions, la nostra recomanació és tenir uns bons hàbits, com per exemple, fer una cosa cada vegada, comunicar al teu equip que no estàs disponible en el temps que necessitis per a fer aquella acció planificada amb escio, que una vegada acabada podràs reportar en el resum de l’acció i així millorar la comunicació amb les persones implicades en l’acció. També pot servir per a delegar i posteriorment controlar i augmentar l’eficiència i la productivitat, amb la finalitat d’alliberar temps per altres coses.

T’ajudem a sistematitzar i crear processos, rutines que et permetin tenir més focus i atenció.

Amb la Consultoria et podem acompanyar a implementar aquesta eina i que siguis més productiu, que puguis gestionar els teus projectes, també els teus clients i la teva empresa. Si és necessari, podem fer personalitzacions perquè s’adapti a les teves necessitats específiques i us podem formar a tu i al teu equip. Fes més i viu millor!

T’ajudem? Contacta amb nosaltres

Articles Relacionats