logo_esolvo4

Publicació de la nova web de Lluis Garnacha

Des de Esolvo us presentem la nova web que hem creat per a Lluís Garnacha. Aquest projecte s’ha realitzat amb la plataforma Prestashop.

Hem creat un espai dinàmic amb vídeos, infografies interactives i tots els productes de Lluís Garnacha. Trobaràs tota la informació amb molta facilitat.

Lluis Garnacha és l’única carnisseria de Girona especialitzada en la carn de poltre i cavall, avalada amb més de 70 anys d’experiència dedicats als seus clients. La seva filosofia és oferir un producte de proximitat i de màxima qualitat i per aquest motiu només col·laboren amb pastors del Pirineu català de la Sardenya especialitzats en la cria de poltres i cavalls en el seu propi entorn natural. Una producció neta, ecològica i totalment natural, realitzada d’una manera sostenible i respectuosa amb el medi ambient.

A més, també hem dissenyat el logo de l’empresa, un bàner de 2 metres per a Fires, una infografia interactiva i hem editat 2 vídeos on es poden veure els productes que ofereix Lluis Garnacha i els cavalls en el seu entorn natural, això ha fet que la imatge corporativa i la web quedin totalment integrades.

Articles Relacionats