logo_esolvo4

Publicada la nova web de la Federació Catalana de Piragüisme

Per desenvolupar la nova web de la Federació catalana de piragüisme, s’ha creat una estructura molt més senzilla per trobar tota la informació. Aportant complements visuals que ajuden l’usuari a navegar per tot el contingut.


És un web complex a nivell de desenvolupament, ja que s’ha creat un apartat de calendari de competicions, resultats, borsa de treball i formacions. I una passarel·la de pagament perquè els usuaris puguin pagar les inscripcions de les competicions directament a la web.

A més, internament s’han facilitat els processos que requerien la inversió de molt de temps per part de la Federació. D’aquesta manera, s’agilitza el treball alhora que es crea un espai més atractiu visualment. Dissenyada amb el concepte responsive, permet adaptar l’aparença del web al dispositiu que s’estigui utilitzant per visitar-lo, ja sigui un ordinador, un mòbil o una tauleta.

La Federació Catalana de Piragüisme és una entitat privada, d’utilitat pública i d’interès cívic i social dedicada a la pràctica i el foment de l’esport del piragüisme en qualsevol de les seves manifestacions. Entenen com a esport de piragüisme, de competició o no, aquell que es practica amb qualsevol embarcació que utilitzi com a element motriu fonamental la pala.

La Federació està formada per clubs, esportistes, tècnics i empreses de turisme nàutic vinculats a aquest esport.

Us convidem a fer una ullada a la nova web de la Federació Catalana de Piragüisme. A més si voleu més informació sobre el servei de desenvolupament web d’Esolvo, us podeu posar en contacte amb nosaltres.

Articles Relacionats