logo_esolvo4

Publicada una nova web per a Climatrol

Hem publicat la nova web de Climatrol, una web molt més moderna i actual.


Com a Agents Digitalitzadors del Kit Digital, hem publicat aquesta nova web amb els requeriments de la subvenció per a Climatrol.

La pàgina web està composta per diferents apartats, amb una estructura de fàcil navegació que permet trobar de manera senzilla, ràpida i intuïtiva la informació requerida. S’ha dissenyat seguint la nova línia gràfica de la marca, amb el nou logo i els colors corporatius.Dissenyada amb el concepte responsive, permet adaptar l’aparença de la web al dispositiu que s’estigui utilitzant per a visitar-la, ja sigui un ordinador, un mòbil o una tauleta.Climatrol especialistes en instal·lacions
Climatrol és una empresa instal·ladora que ofereix un servei integral, començant amb el projecte, passant per les instal·lacions i acabant amb el servei postvenda de manteniment i reparacions. Fundada el 1960, és una empresa amb molta experiència i consolidada en el sector.
Des dels seus inicis ha comptat amb un departament tècnic que s’ha mantingut al llarg dels anys, la qual cosa permet que en l’actualitat participi en el procés de projecte en totes les instal·lacions que realitza, aportant el seu coneixement tècnic i la seva experiència per a crear la millor instal·lació per a les necessitats del client.


Us convidem a donar un cop d’ull en la nova web de Climatrol. A més, si voleu més informació sobre el servei de desenvolupament web de Esolvo, o les possibilitats que ofereix el Kit Digital, us podeu posar en contacte amb nosaltres.

Articles Relacionats