logo_esolvo4

Què és una consultora informàtica?

Una consultoria informàtica actua per oferir a les empreses solucions en les diverses necessitats d’equip i de treball

Actualment, en aquest món en continua evolució tecnològica, on les eines informàtiques són la base de la majoria de les empreses. Cal comptar amb professionals que puguin oferir consultoria informàtica. Estar al dia de les novetats tecnològiques i aplicar-les a la sistemàtica de treball requereix molta dedicació.

Així sorgeix el concepte de consultoria informàtica. Els professionals d’aquest àmbit, identifiquen les necessitats i les debilitats en matèria informàtica de les empreses, analitzen els seus processos de treball i ofereixen propostes ajustades a la seva manera de treballar i al seu pressupost.

Però la feina d’un consultor no s’acaba aquí. Posteriorment, la consultoria informàtica ha de mantenir un seguiment tant de lempresa com de les noves tecnologies. Oferint noves possibilitats o assegurant-se que els sistemes establerts funcionen amb la millor eficiència.

Una bona gestió de consultoria informàtica no només incrementa la productivitat i redueix els costos de qualsevol empresa, també aporta valor a la seva imatge i professionalitat i la prepara per afrontar qualsevol imprevist, repte o creixement que es proposi.

La consultoria informàtica ofereix solucions

A més, no podem limitar aquest tipus de consultoria als ordinadors que hi ha a una empresa, a la seguretat informàtica o al programa amb el qual s’emeten les factures. L´avenç tecnològic ens permet evolucionar pràcticament qualsevol procés de l´empresa. Per exemple, recursos humans, feedback amb els nostres clients, enviaments de newsletter, Apps, webs, seguiment de projectes (imputació d’hores, gestió de terminis i rendibilitat…) i una infinitat d’àrees per a les quals, en molts casos, no som conscients de quant es pot millorar.

Des d’Esolvo, com a consultoria informàtica a Girona, us animem a contactar amb nosaltres per ensenyar-vos, sense compromís, tot el que la tecnològica pot fer per la vostra empresa.

El valor afegit que proporcionem és l´alta capacitat que dóna aquesta experiència als nostres consultors. Aconseguint un elevat coneixement de les necessitats de cada empresa, o organització en general, i dels procediments i objectius que en regeixen el funcionament. Només així ens veiem capacitats per poder seleccionar l’arquitectura i les eines més adequades en cada cas, que serveixin a l’organització per treure’n el màxim profit d’una manera eficient, i al més llarg termini possible.

Articles Relacionats