logo_esolvo4

Us presentem la nova web que hem creat per a Egein

Des d’Esolvo us presentem la nova web que hem creat per a Egein.

EGEIN Engineering & Construction és especialista en tot el procés d’enginyeria i construcció claus en mà d’edificacions industrials, logístiques, comercials i d’oficines, acompanyant els seus clients des de la concepció, el disseny i l’optimització del projecte, fins a la posada en marxa de les seves instal·lacions.

Amb els diferents apartats del menú, podem accedir fàcilment als vostres projectes, serveis o al bloc de l’empresa amb un sol clic. A més, si ens volem posar en contacte amb l’empresa, podem accedir fàcilment als formularis que apareixen a les diferents pàgines. Facilitant la comunicació amb els usuaris en tot moment.

Perquè una web tingui èxit, cal que sigui accessible per al client. I això és el que ha aconseguit
Egein juntament amb Esolvo, hem elaborat un web fresc i totalment adaptat al món digital, on ressalten les obres de l’empresa amb vídeos i imatges clares, netes i uns apartats molt estructurats.

Com ja hem comentat, la web s’ha renovat totalment, oferint una imatge molt més organitzada i neta, la qual cosa es traduirà en una millor cerca dels seus serveis i millor posicionament en cercadors, tot són avantatges si invertim en una cosa tan important com la imatge de la nostra empresa. La presentació de la nova web d’Egein n’és un bon exemple.

Articles Relacionats