logo_esolvo4

ESCIO una plataforma per a la gestió d’equips

Des de Esolvo ens satisfà presentar-vos la nova web del nostre producte: ESCIO, una plataforma per a la gestió d’equips.

Fa pocs anys, per casualitats de la vida, un equip de professionals vam haver de posar el comptador creatiu tecnològic a zero, pensar cap a on anava el mercat i apostar per a satisfer demandes a curt termini. Aquesta solució no podia ser pendular en les noves tecnologies. Havia de continuar aportant valor, professionalitat i metodologia alhora que resultats. Fins fa poc a les empreses els compraven productes i serveis, però la nova realitat reclama un equip comercial preparat amb una bona base de dades per a poder competir en un mercat global, i sortir a vendre.

En les últimes xerrades del sector, la frase més repetida ha estat que “les dades seran el petroli del segle XXI”. Jo afegiria que refinarem aquest petroli utilitzant eines tecnològiques pròximes a l’usuari. D’aquesta manera, els esforços no se centraran en obtenir les dades sinó a invertir temps per a analitzar-los. Aquest serà el combustible refinat que alimentarà la nostra companyia.

I en tot aquest món on preocupa més la presentació i la qualitat més que la quantitat, en Escio estem preparats per a acceptar aquest gran repte. El nostre punt diferencial es basa en dos pilars. D’una banda es tracta d’una eina d’última tecnologia i d’altra banda, aporta solucions capdavanteres per a cada usuari. El ritme el decideix l’empresa i sempre en un entorn de futur.I en tot aquest món on preocupa més la presentació i la qualitat més que la quantitat, en Escio estem preparats per a acceptar aquest gran repte. El nostre punt diferencial es basa en dos pilars. D’una banda es tracta d’una eina d’última tecnologia i d’altra banda, aporta solucions capdavanteres per a cada usuari. El ritme el decideix l’empresa i sempre en un entorn de futur.

Estem vivint el canvi de paradigma amb el ‘re-invento’ i ‘re-creació’ de molts models de negoci, i necessitarem que les eines tecnològiques estiguin a l’altura. Escio ho està. Després de més de dos anys de treball intens, desenvolupament 100%, implantacions d’èxit que ens avalen i d’haver-nos consolidat en un mercat competitiu com a consultoria tecnològica; us presentem Escio.

Articles Relacionats