logo_esolvo4

Nova web de MT artesania en formació

Us presentem la nova web de MT artesania en formació completament redissenyada amb l’objectiu d’oferir un espai més modern i pràctic. Aquest projecte s’ha realitzat amb el sistema de gestió de contingut eCMS.

MTaplica els principis de la Intel·ligència Emocional, la Programació Neurolingüística i la Ludoformació com a eines i recursos amb els quals desenvolupar les capacitats dels assistents als seus tallers amb un ampli ventall d’aplicacions personals i professionals.

Amb aquesta base, els assistents a les sessions, més enllà de les normes operatives establertes per les mateixes organitzacions o empreses, aporten des de la participació i la iniciativa, l’adequada actitud creativa que dona valor afegit diferencial a les seves vivències personals i tasques professionals. Entenent i assumint per a fer-ho, els diferents rols que s’estableixen en les seves relacions socials i laborals, en funció de les diverses tipologies personals, més enllà de les rutines i de les àrees còmodes habituals.

En aquest projecte l’objectiu era modernitzar la web i crear un entorn agradable on mostrar els diferents serveis. A més, la web es pot visualitzar amb tota mena de dispositius, ja que és una web responsive, en la qual el disseny s’ha adaptat a pc’s, tauletes i telèfons intel·ligents.

El contingut visual ens ha permès crear un espai molt vistós on els usuaris poden veure un resum dels tallers en imatges.

Us convidem a navegar per la web i descobrir MT artesania en formació.

Articles Relacionats