logo_esolvo4

Publicació de la web Carns Selectes Macià

Des de Esolvo us presentem la nova web que hem creat per a Carns Selectes Macià. Aquest projecte s’ha realitzat amb el sistema de gestió de contingut eCMS i la plataforma de comandes en línia.

Hem creat un espai dinàmic amb vídeos, receptes, infografies i tots els productes de Carns Selectes Macià. Trobaràs tota la informació necessària amb molta facilitat.

Mantenint l’essència de qualitat en Carns Selectes Macià han anat adaptant als gustos i preferències dels seus clients. Mentre també s’han adaptat a les millores tècniques i tecnològiques que els ofereix el sector per a obtenir els millors resultats. Tot això en un procés de millora continuada per a oferir sempre la màxima qualitat en els seus productes.

Des de la plataforma demanats en línia es pot comprar i pagar directament des de l’ordinador, o bé en el moment de recollir la comanda en l’establiment. Carns Selectes Macià, a més, ofereix lliurament a domicili, permet el pagament amb VISA i l’enviament de notificacions mitjançant SMS.

Articles Relacionats