logo_esolvo4

Reconeixement per part de l’Institut Rafael Campalans

L’Institut d’Ensenyament Secundari Rafael Campalans d’Anglès ens ha reconegut el programa d’acolliment d’alumnes en format de pràctiques d’aquest curs escolar.

L’Institut va celebrar la clausura del curs 2014-2015 a la sala del centre parroquial de la Cellera de Ter, on van felicitar a tots els alumnes que finalitzaven els seus mòduls formatius i que ara han de decidir el seu futur.

Per a fer una vetllada més dinàmica i amena, els alumnes i algun professor van realitzar diverses actuacions. Tot això va ser un èxit, Felicitats!

A més, al llarg de l’esdeveniment també es va fer esment a les empreses que col·laboren amb l’Institut per a acollir alumnes en format de pràctiques, i així, iniciar-los en el funcionament de l’empresa, metodologies de treball real…

Enguany, Esolvo, hem rebut el guardó, amb una menció honorífica del treball realitzat aquest curs.

Estem molt agraïts per aquest reconeixement, ja que, és un recordatori de la bona feina realitzada.

Donem les gràcies al centre i especialment a Laia Isern, i els encoratgem a seguir amb la mateixa política de col·laboració amb les empreses. Pensem que aquest és un format beneficiós per a les tres parts: el centre, l’empresa i l’alumne.

Articles Relacionats