logo_esolvo4

Nova web d’Ares Espais Lúdics

Us presentem la nova web d’Ares Espais Lúdics, completament redissenyada amb l’objectiu d’oferir un espai més actual, pràctic, útil i, sobretot, l’entorn idoni on oferir el millor servei als usuaris i clients. Aquest projecte s’ha realitzat amb el sistema de gestió de contingut eCMS.

Ares ofereix un servei integral en l’organització, gestió i funcionament de qualsevol esdeveniment cultural, esportiu i recreatiu. Està format per un equip de professionals amb una acreditada experiència i amb una motivació comuna, que entén l’oci com un element educatiu, socialitzador i afectiu, aportant una dedicació i assessorament basat en l’experiència, la confiança i la transparència.

En aquest projecte l’objectiu era adaptar el nou disseny del catàleg de l’empresa en la web. I crear una similitud entre els dos suports. A més, la web es pot visualitzar amb tota mena de dispositius, ja que és una web responsive, en la qual el disseny s’ha adaptat a pc’s, tauletes i telèfons intel·ligents.

La gran quantitat de contingut visual, ens ha permès crear un espai dinàmic i molt vistós on els usuaris es poden informar de tots els serveis com casals, els inflables, les celebracions, els tallers…

Us convidem a navegar per la web, descobrir Ares i els serveis que aquesta empresa organitzadora d’esdeveniments ofereix.

Articles Relacionats